bonus- og loyalitetsprogrammer for rejsen til Berlin

Din rejse til Berlin kan blive betydeligt billigere og bedre, hvis du kender til de bedste bonus- og loyalitetsprogrammer til rejsen. Og det gør du, når du har læst denne artikel til ende.

Nogle historiske kilder hævder, at de første loyalitetsprogrammer går helt tilbage til slutningen af det 18 århundrede, hvor amerikanske butikker begyndte at uddele gavekort ved køb, som senere kunne indløses ved yderligere køb. Disse programmer udvikledes og spredte sig op igennem 18- og 1900-tallet, og i løbet af 1990erne eksploderede brugen af loyalitets- og bonusprogrammerne. Nogle af de største og mest velkendte udbydere var og er blandt andet flyselskaber med deres ”frequent flyer”-programmer og på portaler som BonusFinder DK kan man finde de online casinoer, der tilbyder de bedste velkomstbonusser til nye kunder og VIP-behandling af deres faste kunder.

Men selvom disse brancher er blandt pionererne inden for bonus- og loyalitetsprogrammer, er de ikke de eneste, som har opdaget, at et veldesignet program giver mulighed for, at virksomhederne kan brugertilpasse deres reklamer til kunderne og bedre holde fast i de gode og faste kunder. Men hvor findes disse virksomheder i Berlin?

Marriott Bonvoy rejseprogram

Dette program er ikke forbeholdt Berlin, men det gør det blot endnu lettere at opspare loyalitetspoint op, når du rejser. Marriott Bonvoy-programmet kombinerer de tre tidligere programmer Marriott Rewards, The Ritz-Carlton Rewards og Starwood Preferred Guest (SPG). Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, som ligger nær Tiergarten, er en del af programmet, og du optjener point ved at bo på hotellet, spise på deres restaurant og shoppe på markedspladsen. Du får desuden gratis trådløst internet, personlig service og gratis overnatninger, og som sølv-, guld-, platin- og titaniummedlem kan du alt efter niveau for eksempel få værelsesopgradering og sen udtjekning, ligesom du tjener op til 75% bonuspoint ved ophold.

Frequent-flyer-programmer

Du kommer ikke uden om Frequent Flyer-programmerne, hvis du gerne vil spare penge på din rejse til Berlin. Flyselskaber som SAS, Norwegian og Lufthansa flyver alle regelmæssigt til Berlin fra København, og her kan du optjene point på forskellige måder. SAS og Lufthansa er begge medlemmer bonusalliancen Star Alliance, men har deres eget program, som man kan optjene point igennem. Her skal man overveje, hvilket selskab man oftest kommer til at flyve med, inden man tilmelder sig. For de fleste danskeres vedkommende vil det sandsynligvis være SAS, og det er vigtigt, da man optjener flest point gennem Eurobonus-programmet og kun sekundære point via Lufthansas eget Miles & More-program. Norwegian har deres eget loyalitetsprogram ved navn Norwegian Reward. Her optjener passagererne point baseret på billetpris og billetklasse, som kan bruges til at betale for dele af nye flybilletter eller for servicegebyrer som billetændring, sædevalg eller afbestillingsforsikring.

Det vigtigste ved bonus- og loyalitetsprogrammer er faktisk, at man husker at benytte sig af dem. Nogle virksomheder er gode til at reklamere for deres ordninger og minde kunderne om dem, men andre steder skal du spørge ind til dem eller være opmærksom på, at man har dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*