Alene på "Terrassen"

Selvom man bor i en dejlig lejlighed midt i Prenzlauer Berg, kan en varm sommerdag blive aldeles ulidelig, hvis ikke man har en altan eller et godt gårdmiljø. Det havde vi desværre ikke, da vi boede i Berlin, og derfor måtte vi finde frisk luft andetsteds.

Lige op ad Mauerpark, i den nordligste del, ligger en skøn lille oase, som vi ofte kastede os ned i, når varmen blev for meget, eller hvis vi havde gæster og skulle spise udenfor.

Terrasse/oase, Prenzlauer Berg
“Terrassen” set foroven

Vi kalder “Terrassen” for vores hemmelige sted, for selvom det ligger lige op ad den, til tider, overfyldte Mauerpark, er vi ofte alene om de mange lækre solterrasser, når vi besøger den lille oase.

Perfekt til picnic

” Terrassen” er det perfekte sted at medbringe mad og drikke på varme sommeraftener, ligesom både solterrasser og bænke er ideelle at smide sig på med en bog i weekenderne, hele året rundt.

Vi har flere gange købt take-away på “The Bird“, som vi så har taget med på terrassen. Gør du dét, er et godt tip at huske servietter, da deres lækre burgere ikke kan spises uden at svine både fingre og lår godt til, når man kører picnic-style 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*