HalloBerlin.dk er en 100% gratis og uafhængig guide til oplevelser i Berlin. Siden består af en lang række artikler om alt fra seværdigheder, restauranter og natteliv til sære loppemarkeder og dyr mærkevare shopping.

Hvem & Hvad?

Bag siden står jeg, Kim Jørgensen, som brænder for at dele ud af min viden om og interesse for rejser – heriblandt til Berlin – og alt, som er berlinsk.

Op til, under og efter mine besøg i Berlin, skriver jeg gerne om mine oplevelser – typisk korte indlæg med tips til aktuelle begivenheder og events i byen, generelle tanker om steder, jeg har besøgt – eller andre småting, der måtte falde mig ind.

Derudover, skriver jeg med jævne mellemrum lidt længere artikler og guides til bydele i Berlin (som denne om Prenzlauer Berg), aktiviteter og seværdigheder, samt praktisk information om billeje, offentlig transport m.m.

Til dagligt driver jeg SearchMore, hvor jeg arbejder med søgemaskineoptimering og driver en lang række websites. Jeg står bl.a bag siderne Rejsedeals.nu og Vielskermad.dk

Hvorfor?

Ja, hvorfor egentlig bruge tid på at nedfælde mine tanker om Berlin? Jeg hverken strikker eller går til folkedans – og jeg ser faktisk heller ikke ret meget TV.

I min fritid nyder jeg at koble af foran computeren, og hvorfor ikke kombinere dette med at skrive om en af de ting, som interesserer mig allermest for mig; nemlig, Berlin…

Jeg gør det, fordi jeg igen og igen er blevet spurgt af venner og bekendte, hvad man skal se i Berlin – og fordi jeg ved, at rigtig mange læsere har glæde af de guides, jeg skriver.

Jeg har modtaget flere mails og kommentarer fra glade læsere – og hver eneste gang, der tikker sådan een ind, bekræfter det mig i, at HalloBerlin.dk er den helt rigtige hobby for mig.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål omkring dit ophold i Berlin, ideer til indhold på siden eller noget helt tredje på hjerte, er du velkommen til at kontakte mig på hallo(a)halloberlin.dk, eller i kommentarsporene rundt om på siden.

Jeg svarer hurtigst muligt – og altid med et smil,