Selvom du drager på storbysferie i Berlin, kan du sagtens opleve masser af natur- og dyreliv i den verdensberømte Berlin Zoo. Den tyske hovedstads populære zoologiske have er således et besøg for turister i alle aldre.
Berlin Zoo er hjemsted for mere end 19.000 dyr bestående af mere end 1.400 forskellige arter, hvilket gør parken til den zoologiske have, som har allerflest forskellige arter i hele verden. Dertil består attraktionen eksempelvis både af Europas største fuglehus og verdens største offentlige akvarium. Der er dermed rigeligt at komme efter i Berlin Zoo, som i øvrigt er Tysklands ældste zoologiske have, men ikke desto mindre topmoderne og skøn at udforske.

giraf i berlin Zoo

Derfor er Berlin Zoo et besøg værd

Der er mange årsager til, at Berlin Zoo er et besøg værd, uanset hvad din alder er. Du finder nemlig et hav af forskellige spændende dyrearter i den tyske dyrepark, som for eksempel pandaer, flodheste, gorillaer, giraffer og elefanter.

Ydermere har du et væld af muligheder for at få endnu mere ud af dit besøg. Du kan eksempelvis fornøje dig selv med én af de mange shows og dyrefodringer, som finder sted hver evig eneste dag. Alternativt er der en unik oplevelse for de allermindste i familieflokken for at få lov til at klappe bedårende og venlige dyr. Og hvis du ønsker den fulde pakke, kan du bestille diverse former for guidede ture med professionelle eksperter.

Således er der noget til enhver smag og aldersgruppe, og du kan derfor roligt sætte en stor del af dagen af til at besøge Berlin Zoo.

Tag en pause fra storbyens sus og nyd det rolige dyreliv

Løve i berlin ZooBerlin er en by med masser af liv og fart i, hvilket for mange er én af årsagerne til at aflægge byen et besøg. Det kan imidlertid være forfriskende og berigende at tage en pause fra storbyens larm og trafik og nyde det fantastiske natur- og dyreliv, som Berlin Zoo har at byde på.

Så snart du bevæger dig ind i dyrenes eksotiske rige, vil du hurtigt glemme for en stund, at du befinder dig midt i Tysklands allermest hektiske og aktive storby. Udforsk parkens mange attraktioner, begivenheder og kilder til viden og få dermed et glimrende afbræk fra tilværelsen som storbysturist.

Praktisk info om Berlin Zoo

tiger i berlin zooBerlin Zoo er lokaliseret centralt i Berlin i den sydvestlige krog af det smukke parkområde Tiergarten. Blot et stenkast fra parkindgangen finder du både busstoppesteder samt en station for både S-Bahn og U-Bahn.
Den anerkendte familieattraktion dækker et ganske stort areal af Tiergarten, og du kan derfor i høj grad anbefales at finde ordentligt med tid i rejseplanen til at nyde dit besøg. Du bør som minimum regne med at bruge 2-3 timer i parken, men såfremt dig og dine medrejsende er friske på et længere besøg, kan man snildt bruge meget mere tid i Berlin Zoo.

Parken har åbent alle årets dage, og åbningstiderne er fra kl. 9 til kl. 18:30 i sommerhalvåret og fra kl. 9 til kl. 16:30 i vinterhalvåret. Bestil gerne billetterne hjemmefra for at undgå at bruge unødig tid på at stå i kø.
Du kan vælge mellem 2 forskellige former for billetter: billetter til den zoologiske have og billetter til den zoologiske have + akvariet. Attraktionen opererer desuden med flere forskellige former for rabatter til eksempelvis børn, studerende og både større og mindre familiesammensætninger.