Er du ved at være træt af det grå og kedelige vejr i Danmark? Måske trænger du til en lang pause fra hverdagens stress og travlhed. Det kan være, at du har to ugers ferie, som du velfortjent kan benytte dig af. Du kan bruge den første uge på at besøge Berlin, hvor du kan gå på opdagelse i Berlins spændende historie. I den sidste uge kan turen gå til skønne Fuengirola, som ligger i det varme Spanien. Efter en uge i Berlin med oplevelser og historie, kan den sidste uge stå på ren afslapning. Her får du en guide til Fuengirola.

Fuengirola

7 kilometer lang sandstrand

Fuengirola ligger i det skønne Málaga, og den 7 kilometer lange sandstrand tiltrækker hvert år mange gæster. Efter en uge med mange oplevelser i Berlin, har du måske mest af alt brug for at slappe af.

Stranden i Fuengirola er det helt perfekte sted at slappe af og nyde solens varme. Fra strandstolen kan du nyde en god bog, mens du lytter til havets brusende bølger. Bliver det for varmt at ligge på strandstolen, kan du hurtigt køle dig ned i havet. Hvis du elsker fysiske aktiviteter, kan du også prøve kræfter med forskellige former for vandsport. Her kan du både leje en speedbåd, eller du kan prøve kræfter med jetski.

Det kan være, at du bliver så glad for den lange sandstrand, at du overvejer at købe et feriehus i Fuengirola. Hvis du køber et feriehus, skal du ikke bruge tid på at lede efter hoteller, som ikke allerede er fuldt booket. Med et feriehus kan du hver sommer besøge Spanien og nyde solen på den hvide sandstrand.

Tag på shopping

Fuengirola byder ikke bare på en smuk sandstrand, byen summer også af liv i gaderne. Du kan derfor opleve den spanske charme ved at besøge nogle af de lokale butikker i byen. Det kan også være, at du har brug for nyt tøj. I den gamle bydel på Plaza de la Constitucion finder du både lokalt spansk tøj, men du finder også mere kendte tøjmærker som Zara, Benetton og Pull&Bear. Du finder også et stort udvalg af butikker i shopping-centeret Miramar center.

Du kan også opleve gade-markeder i Fuengirola, som byder på mange lokale varer. Her kan du ofte købe frisk frugt og grønt. Du kan ofte også finde fint tøj eller nye smykker på markedet. Fuengirola byder altså på mange skønne oplevelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*